Event på is

Lej udstyr og få tid på isen

Fart, spænding, skæg og grin. Ishockey indeholder det hele, og derfor er det en fornøjelse, at Herlev Ishockey Klub kan tilbyde en variation af arrangementer med udgangspunkt i ishockey eller skøjteløb uden ishockeyudstyr. Dette kan vi tilbyde fra den 1. august til den 30. marts, da vi i denne periode har is i hallerne.


Vi tilbyder:

1 stk. istid (50 min) med fuldt udstyr, også til målmænd, introduktion til spillet af 1 - 2 erfarne instruktører, så jeres interne kamp bliver fair.


Priser:

  • 3500 kr. for 0 – 10 personer
  • 5.000 kr. for 11 – 15 personer
  • 6.500 kr. for 16 – 26 personer

Kontakt:

Bestyrelsesmedlem Jesper Weikop

Mail: jew@hlik.dk 

Tel.: 28264854 mellem kl. 16 - 21


Alt det praktiske:

Nedenfor er kort beskrevet, hvordan arrangementer praktisk afholdes. Har du/i specielle ønsker, vil vi gerne drøfte og bestræbe os på at imødekomme dem.


  • Basisarrangement: 

Ved ankomst til hallen vil i blive modtaget af en til to instruktører. De udleverer et sæt udstyr til hver spiller, hvor der er målmandsudstyr til 2 spillere, hvis nogle ønsker at prøve kræfter med denne specielle plads på holdet.

Efterfølgende vil der være en introduktion af reglerne i ishockey og en instruktion i, hvordan og i hvilken rækkefølge udstyret tages nemmest på. For målmænd er denne introduktion forskellig fra almindelige spillere..

På isen vil i have selskab af instruktørerne, der kan træne jer og give jer de tips og tricks, der altid er gode at få. Instruktørerne er også dommere, når/hvis i ønsker at spille kamp imod hinanden.

I vil være på is i 50 min, hvorefter der vil være mulighed for at tage et brusebad, inden i forsætter dagen.


  • Sted:

Herlev Ishockey Klub 

Herlev Skøjtehal 

Tvedvangen 204 

2730 Herlev

 

  • Mødetid: 

Der er mødetid 60 minutter inden, det er tid til at gå på is. Tiden bruges på udlevering af udstyr og instruktion i praktiske forhold omkring udstyret mm.